Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

22. MARIMORENA

MENÚ DEGUSTACIÓ
· Aperitiu: Truiteta de Carxofa Prat, llentia caviar beluga, puntilla de clara d’ou i bunyols de Carxofa Prat i Carxofa Prat cruixent
· Carpaccio d’ous ferrats de Pota Blava amb gamba i pinyons
· Polleta Pota Blava “Pibil”, guacamole de Carxofa Prat i pico de gallo
· Peix blau escabetxat amb maduixetes ecològiques del Parc Agrari
· Pota Blava farcit de foie i pera escalivada, arrebossat amb blat de moro
· Pastís de poma ecològica de Sant Boi
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Ros Marina 2X (Ros Marina) / Vi Negre 4 Vinyes (Ros Marina)

PREU: 40€

RECEPTA

Nom del plat:
Polleta Pota Blava ͞Pibil͟, guacamole de Carxofa Prat, pico de gallo

Ingredients:
Una polleta de Pota Blava, oli, ceba morada, taronja, comí, all, sal, pebre, vinagre, xile guajillo, full de plàtan, mantega de Porc
 
Pel Guacamole de carxofes: alvocat, ceba tendra, coriandre, Carxofa Prat, llima

Elaboració:
Barrejar els ingredients i triturar. Envasar al buit el Pota Blava amb el marinat i la mantega. Cuinar a baixa temperatura fins que quedi ben tendre. Esmicolar el Pota Blava i servir sobre el full de plàtan. Acompanyar amb guacamole i ͞pico͟ de gallo.
Osmotitzar la ceba Juliana amb suc de taronja i vinagre de Granada.
Servir el guisat dins del full de plàtan. Acompanyar amb la ceba, el guacamole, ͞pico͟de gall i truita de blat de moro
 
02

Gerent: ALBERT MENDIOLA
Horari: De dilluns a diumenge de 13 a 15.45 h • Divendres i dissabte de 20.30 a 23h. De dilluns a divendres migdia cal fer reserva per endavant
Direcció: Ronda Sant Ramón, 151 SANT BOI
Tel. 936.306.606
Facebook
Twitter
Instagram
Web: Marimorena.es