Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

20. LA LLUNA EN UN COVE

MENÚ DEGUSTACIÓ
· Aperitiu: Paté de Pota Blava
· Risotto de Carxofa Prat i pesto
· Crema de Carxofa Prat, xips i raviolis de Pota Blava i bolets
· Llom de bacallà, calçots i romesco
· Pota Blava rostit amb escamarlans i Carxofa Prat
POSTRES
Mousse de tres xocolates
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Castell de Pujades Xarel·lo ecològic (Castell de Pujades) / Vi Negre Muguet Negre (Muguet)

PREU: 39,5€

RECEPTA

Nom del plat:
Pota Blava rostit amb Carxofa Prat i escamarlans

Ingredients:
Pota Blava, oli d'oliva, sal i pebre, cebes, cap d'all, Herbes aromàtiques, brandi, Caldo de Pota Blava, Carxofa Prat, escamarlans

Elaboració:
Salpebrem el Pota Blava i el segellem a foc alt, després afegim el brandi. Anem incorporant cebes, alls i les herbes. A poc a poc regarem amb el brou, així durant tota la cocció a foc mitjà (1h 30/2 hores). Quan ja falti poc afegim els escamarlans i carxofes prèviament saltades
 
Emplatat: Disposar en un plat, acompanyant amb les carxofes, escamarlans i la salsa del propi rostit
 
02

Xef: ROSA FARRÉS
Horari: De dilluns a dissabte de 20 a 24 h, i els diumenges 4 i 18 de març, i 8 d’abril de 13 a 16 h. Cal reservar per endavant
Direcció: c. Frederic Soler, 48. El Prat.
Tel. 933.703.852
Facebook
Twitter
Web: lallunaenuncove.com