Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

19. LA CASTELLANA

MENÚ DEGUSTACIÓ
· Croquetes de Pota Blava
· Carxofa Prat confitada amb encenalls de pernil
· Crestes de Pota Blava i Carxofa Prat
· Carxofa Prat amb gambes i cloïsses
· Les postres casolanes
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Alsina & Sardà Chardonnay Xarel·lo (Alsina & Sardà) / Vi Negre Merlot Arnau d’Alsina & Sardá (Alsina & Sardà)

PREU: 30€

RECEPTA

Nom del plat:
Carxofa Prat amb gambes i cloïsses

Ingredients:
Carxofa Prat, gambes, cloïsses, pebrot, ceba, tomàquet

Elaboració:
Prepararem un sofregit lleuger amb una miqueta de ceba, pebrot i tomàquet un cop comenci a daurar-se afegirem les carxofes trossejades, posarem sal i pebre al gust i ho deixem a foc lent a continuació posarem les gambes un cop pelades, les cloïsses les deixarem per al final
 
Quan ja tinguem tots els ingredients afegirem una miqueta de xerès i deixarem que s'evapori i alcohol, li afegirem el fumet que haurem elaborat a força de peixos, en uns 10 minuts tindrem un exquisit plat
 
02

Gerent: ROSA MARIA CANO
Horari: De dilluns a dissabte de 13 a 16 h · Dijous i divendres de 13 a 16 h i de 19 a 23 h. Tancat del 25 de març al 2 d’abril.
Direcció: Primer de maig, 12 EL PRAT.
Tel. 933.794.359
Facebook
Instagram
Web: barlacastellana.com