Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

18. L’ERMITA DE BRUGUÉS

APERITIU Croquetes de Calçot del Parc Agrari i Carxofa Prat amb romesco de Carxofa Prat
PRIMER Crema de Carxofa Prat amb ou poché trufat i cruixents de Carxofa Prat
SEGON Rostit de Pota Blava amb nyoquis de patata Vitellotte, patata rosa i cebetes glacejades
LES POSTRES Carxofa Prat de xocolata farcida de mousse de coco sobre crumble de Carxofa Prat
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Castellroig Blanc (Castellroig) / Vi Negre Castellroig Negre (Castellroig)

PREU: 34€

RECEPTA

Nom del plat:
Rostit de Pota Blava amb nyoquis de Patata Vitellote, Patata Rosa i cebetes glacejades

Ingredients:
4 Cuixes de Pota Blava, 60 ml oli d’oliva, 700 g de ceba dolça, 600 g de polpa de tomàquet, 100 ml de vi ranci, 2L de brou de Pota Blava, 1 branca de romaní, 1 branca de farigola, 3 fulles de llorer , pebre negre i sal. Nyoquis: 250 de patata vitellote, 250 g de patata rosa, 130 g de mantega, 3 rovells d’ou, sal, oli de tòfona

Elaboració:
Salpebrem les cuixes de Pota Blava i les dauren en oli d’oliva, afegim la ceba tallada en emincé, el tomàquet a quarts, els alls i les herbes aromàtiques. Desglaçarem amb el vi ranci i evaporem l’alcohol. Afegim brou de Pota Blava i deixem coure aproximadament 2 hores. Fem bullir les patates amb la seva pell, una vegada cuinades retirem la pell i afegim el rovell d’ou, la mantega, formatge ratllat, sal, pebre, nou moscada i oli de tòfona. Barregem, donem forma als nyoquis i els fem bullir fins que surin a la superfície.
 
02

Xef: DAVID CARTOIXÀ
Horari: Dimarts a diumenge de 13 a 16:45 h
Direcció: Carretera de Gavà a Begues, km. 4,600. GAVÀ.
Tel. 936.622.682
Facebook
Web: restaurantermitade- brugues.cat