Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

17. L’APAT

APERITIU Croqueta de Carxofa Prat
ENTRANT Amanida amb pit de Pota Blava, magrana i xips Carxofa Prat
PRIMER Fideuà, calamar i Carxofa Prat
SEGON Tornedó Pota Blava farcit de Carxofa Prat i Calçots del Parc Agrari
LES POSTRES Gintonic (Granissat de ginebra, gelatina de tònica i sorbet de llimona)
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Petit Caus (Can Ràfols dels Caus) / Vi Negre Petit Caus (Can Ràfols dels Caus)

PREU: 40€

RECEPTA

Nom del plat:
Tornedó Pota Blava farcit de Carxofa Prat

Ingredients:
Per 4 persones
 
4 CUIXES DE POTA BLAVA
 
Pel farcit:
4 carxofes Prat
1 ceba
1 gra d’all
4 calçots escalivats
 
Pel la guarnició:
2 carxofes Prat
4 calçots escalivats
Suc del rostit

Elaboració:
Farcit:
tallar la ceba a juliana i enrossir
Afegir-hi les carxofes, netes i laminades, pochar
Afegir hi els calçots tallats a juliana i l’all també laminat
Coure-ho tot junt 5 minuts i reservar
 
Desossem les cuixes de Pota Blava pota blava, salpebrem, les farcim i fem un rotllet.
Envasem al buit i courem 3 hores a 65 graus.
 
Per a la guarnició:
Marquem els rotllets de Pota Blava, Saltem les carxofes prèviament netes i tallades i els calçots escalivats.
Ho emplatem i li tirem suquet de rostit per sobre
 
02

Xef: JOAN FERNÁNDEZ
Horari: De dimarts a divendres de 21 a 22.30 h · Dissabtes de 13 a 15.30 h i de 21 a 23 h
Direcció: Del Carril, 38. MOLINS DE REI.
Tel. 936.680.558
Facebook
Instagram
Web: restaurantlapat.cat