Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

16. GRAN MERCAT HOTEL ALFA

APERITIU Aperitiu del dia
PRIMER Carxofa Prat confitada amb ou Pota Blava poché i encenalls de foie
SEGON Pota Blava estofat amb cols del Parc Agrari o Llom de bacallà confitat amb alls tendres del Prat
LES POSTRES Tiramisú amb cacau amarg
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Vernier Blanc (Celler Masachs) / Vi Negre Vernier Negre (Celler Masachs)

PREU: 30€

RECEPTA

Nom del plat:
Pota Blava estofat amb Cols del Prat

Ingredients:
Pota Blava i cols

Elaboració:
- Netejar i trossejar el Pota Blava
- Salpebreu i daurar-lo pels dos costats i afegir cols
- Deixar estofar fins que estigui tou.
 
02

Gerent: JUAN ANDRÉS RUÍZ
Horari: De dilluns a diumenge de 13 a 16 h y de 20 a 23 h.
Direcció: C/k Entrada Principal Mercabarna. Zona Franca. EL PRAT.
Tel. 933.362.564
Facebook
Twitter
Instagram
Web: hotelalfaaeropuerto.com