Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

15. EL POU DE LA BELETA

MENÚ DEGUSTACIÓ
· Xips de Carxofa Prat amb salsa espinaler
· Bulgur amb crestes de gall i ou Pota Blava a baixa temperatura
· Suquet de rajada amb Carxofa Prat
· Cruixent de Pota Blava rostit amb foie
· Flam de fava tonca amb Carxofa Prat i crumble
BEGUDA 1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Pere Olivella Negre Chardonnay (Pere Olivella Rovira) / Vi Negre Pere Olivella Negre Criança (Pere Olivella Rovira)

PREU: 35€

RECEPTA

Nom del plat:
Bulgur amb crestes de gall i ou Pota Blava a baixa temperatura

Ingredients:
Bulgur, crestes de gall, pastanaga, ceba, ous pota blava, brou de Pota Blava, all, julivert, nyores, safrà i tomaquet

Elaboració:
Coure les crestes amb una ceba i una pastanaga fer un sofregit amb all, julivert, nyora i safrà afegir el bulgur i mullar amb brou de Pota Blava a meitat de cocció afegir les crestes cuites i acabar amb un ou cuit a temperatura no superior a 62 grau
 
02

Xef: ALBERTO ALGUACIL
Horari: De dimarts a diumenge de 13 a 16h · Nits de dijous, divendres i dissabte de 20:30 a 23 h.
Direcció: c. Lluís Castells, 37 SANT BOI
Tel. 932.227.342
Facebook
Twitter
Instagram
Web: elpoudelabeleta.com