Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

14. EL MIRADOR DE SANT JUST

APERITIU Enfilat de llagostí amb Carxofa Prat
ENTRANT Amanida de Carxofa Prat i tonyina vermella amb cacauet de wasabi
PRIMER Coca de Carxofa Prat, calçots, tires de calamars i poma
SEGON Timbal de Pota Blava amb fruites roges i mango
LES POSTRES Biscuit de xocolata i avellanes amb crema de cafè
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Ermita d’Espiells (Juve & Camps)/  Vi Negre Anais (1+1=3)

PREU: 40€

RECEPTA

Nom del plat:
Timbal de Pota Blava amb fruites roges i mango

Ingredients:
Polleta Pota Blava, 100gr. Puré de mango, 100 gr., maduixes, 100 gr. Gerds, 100 gr. Mores, 2 gots vi de Porto

Elaboració:
Rostirem el Pota Blava al forn a 170ºC uns 40 minuts. Un cop rostit el desossem i reservem. En un cassó fiquem els fruits vermells amb el vi de Porto i deixem reduir. Muntarem el plat amb un fons de puré de mango, i dins un cercle posarem una capa de fruits vermells i una capa de Pota Blava.
 
02

Xef: JOAN MASCARÓ
Horari: De dilluns a divendres de 13 a 15.30 h i de 20.30 a 23.30h · Dissabtes de 13.30 a 15.30 i de 20.30 a 23 h. · Diumenges de 13.30 a 15.30 h
Direcció: Av.Industria, 12 SANT JUST DESVERN
Tel. 934.990.342
Facebook
Twitter
Instagram
Web: www.elmirador.cat