Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

13. EL BROT DE L’HOSPITALET

APERITIU Croquetes de Pota Blava
ENTRANT Ou planxat amb Carxofa Prat i pernil de gla sobre crep de fajol
PRIMER Risotto de Carxofa Prat i pèsols
SEGON Enchiladas de Pota Blava
LES POSTRES Cheesecake de mascarpone del nostre pastisser artesà Le Tigré
BEGUDA 1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Ops (Celler Loxarel) / Vi Negre Eos (Celler Loxarel)

PREU: 29€

RECEPTA

Nom del plat:
Enchiladas de Pota Blava

Elaboració:
Es rosteix Pota Blava a baixa temperatura Es fa un sofregit de ceba i tomàquet amb chile chipotle, s'afegeix la carn del Pota Blava a la salsa i es fa chup chup amb fesols negres, reservem part de la salsa. Es farceixen dues tortillas de blat amb el Pota Blava guisat. És salta per sobre i es gratina amb formatge.
 
02

Gerent: AINA MARTÍN I SVITLANA BOROVSKA
Horari: De dilluns a dissabte de 13:30 a 16 h. Sota reserva.
Direcció: Passatge de la Pau, 3 L’HOSPITALET DE LL.
Tel. 933.386.113
Facebook
Twitter
Instagram
Web: elbrotdelhospitalet.cat