Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

12. DUE SPAGHI

APERITIU Aperitiu Due Spaghi
ENTRANT Carpaccio de Carxofa Prat amb amanida de Pota Blava, all i oli de Carxofa Prat i escalunyes agredolces
PRIMER Carxofa Prat confitades, farcides de menta, all, julivert i xips de Carxofa Prat
SEGON Spaghetti carbonara de Carxofa Prat i chicharrón de Pota Blava
LES POSTRES Tiramisú de festuc
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Petit Caus Blanc (Can Rafols del Caus) / Vi Negre Petit Caus Negre (Can Rafols del Caus)

PREU: 40€

RECEPTA

Nom del plat:
Spaghetti carbonara

Ingredients:
Spaghetti, Carxofa Prat, pell del Pota Blava, ou, Parmigiano Reggiano, formatge Pecorino, cansalada, pebre negra

Elaboració:
Posar a bullir l'aigua per als spaghetti. Batre l'ou amb el formatge ratllat, marcar la cansalada en una paella ben calenta. Afegir les Carxofa Prat tallades a làmines. Quan la pasta estigui cuinada, la saltem en una paella amb la cansalada i les CarxofesPrat. Apagar el foc i abocar l'ou amb els formatges i el pebre. Acabar amb el chicharrón de Pota Blava.
 
Per a la pell de Pota Blava: Posar la pell entre dos papers de forn i posar al forn per 20 minuts.
 
02

Xef: ANDREA PACELLI
Horari: De dimarts a dissabte de 13 a 16 h i de 20 a 23.30 h.
Direcció: C. Sepulveda, 151 BARCELONA
Tel. 935.031.930
Facebook
Twitter
Web: www.duespaghi.es