Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

10. DEBUT RESTAURANT

APERITIU Seitons marinats, ballarida i tomàquet
PRIMER Amanida de Carxofa Prat, pernil Ibèric i parmesà
SEGON Caneló de Pota Blava rostit, panses i vi ranci
LES POSTRES Escuma de crema catalana
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Muscat de Llàgrima (Alsina & Sardà) / Vi Negre Cal Janes (Alsina & Sardà)

PREU: 35€

RECEPTA

Nom del plat:
Caneló de Pota Blava rostit, panses i vi ranci

Ingredients:
Pota blava, panses, vi ranci, hortalisses del Parc Agrari, herbes aromàtiques, llet, mantega i farina

Elaboració:
Pota Blava rostit de manera tradicional amb el qual s’elabora la farsa dels canelons que després recobrim amb beixamel i el suc del rostit
 
02

Xef:  GUILLEM SALAZAR
Horari: Divendres i dissabtes de 21 a 23 h Cal reservar per endavant
Adreça Lleida, 32 L’HOSPITALET DE LL.
Tel. 936.399.088
Facebook
Instagram
Web: debut.cat