Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

09. CÈNTRIC GASTROBAR

APERITIU OLI i PA del Baix Llobregat
ENTRANT TERRA - burrata fumada, terra d ́olives i verdures del Parc Agrari
PRIMER TATIN - de Carxofa Prat, calçots i porros del Parc Agrari amb rovell d ́ou Pota Blava curat i suc del rostit
SEGON Fricandó de Pota Blava amb trinxat de trompetes o #PlatFavorit - Confit de polleta Pota Blava, moniato i prunes al vermut Cal Pere Tarrida (+3€) o Lluç a la romana, pèsols, favetes del Prat i Carxofa Prat
LES POSTRES El Tiramisú
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Els Vinyerols (Vi natural) / Vi Negre Les Forques 2015 (Mas Candi)

PREU: 32€

RECEPTA

Nom del plat:
Confit de Pota Blava, moniato i prunes al vermut Cal Pere Tarrida

Ingredients:
Cuixes i potes i coll de Pota Blava · AOVE · llorer i romaní · all · ceba · pebre · pastanaga · ¼ de vi blanc i de brandi · brou vegetal · moniato · mantega · prunes · Vermut Cal Pere Tarrida

Elaboració:
Posem a confitar el Pota blava (4 cuixes) en una olla ample i profunda durant 3h a 80º.
Fem el suc del rostit amb les potes i colls del Pota blava daurant-los fins que agafin color torrat.
Afegim les verdures tallades, les ofeguem i afegim el vi blanc i el brandi, evaporem i afegim el brou vegetal.
Reduïm fins a aconseguir una demi glace.
Enfornar el moniato fins que estigui tendre. Pelar i triturar amb la mantega, l ́oli i el pebre
Ajuntem en una cassola i posem al foc fins que evapori l ́alcohol
Daurem el Confit de Pota blava en una paella per aconseguir fer crosta pel costat de la pell.
Salsem amb la demi glace.
Acompanyem de la crema de moniato i les prunes al Vermut Tarrida
 
A taula!
 
02

Xef: SUSANA ARAGÓN
Horari: De dilluns a diumenges (excepte diumenges nit) Amb reserva.
Direcció: Plaça Catalunya, 39-41. Metro L9 _ Cèntric. EL PRAT
Tel. 933.795.600
Facebook
Twitter
Instagram
Web: www.centricgastrobar.com