Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

08. CASA GUIJARRO

APERITIU Cassola de mongetes amb botifarra i Carxofa Prat
PRIMER Carxofa Prat saltada amb xipirons SEGON Pota Blava amb rovellons
LES POSTRES Mil fulls de xocolata amb torró
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Clar (Celler Finca Parera) / Vi Negre Fosc (Celler Finca Parera)

PREU: 35€

RECEPTA

Nom del plat:
Pota Blava amb rovellons

Ingredients:
Pota Blava, rovellons, pebrot, ceba, tomàquet, llorer, pebre i brandi

Elaboració:
Es marca el Pota Blava, s'aparta, se sofregeix el pebrot i la ceba a continuació el tomàquet i llorer quan està tot sofregit s'afegeix el conyac amb el Pota Blava, es redueix el brandi i es cobreix d'aigua a 45 minuts.
 
02

Xef:  ROSARIO PERALES
Horari: De diumenge a dijous de 13 a 16 h · Divendres i dissabte 13 a 16 h i de 20 a 23 h.
Direcció: Passatge Felipe Trapero, 11 EL PRAT
Tel. 933.794.155
Facebook
Web: casaguijarro.com