Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

07. CAN MARTINET

APERITIU Torrada amb anguila fumada, all i oli de tomàquet
PRIMER Carpaccio de pop i Carxofa Prat confitada amb oli de ceps i tòfona
SEGON Pota Blava confitat amb llagostins i rossinyols
LES POSTRES Esponjós d’avellana
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Xarel·lo (Caves Nadal) / Vi Negre Petit Albet (Albet i Noya)

PREU: 35€

RECEPTA

Nom del plat:
Pota Blava confitat amb llagostins i rossinyols

Ingredients:
Pota Blava, rossinyols, llagostins, tomàquet sec, all, vi, sal, pebre, herbes provençals i brou de Pota Blava

Elaboració:
Posar tots els ingredients en una bossa al buit i coure a baixa temperatura (75ºC)durant 14h
Obrir la bossa, reduir el suc i muntar el plat
 
02

Xef: ALBERT GRAU
Horari: De dilluns a dissabte de 13 a 16h
Direcció: Passeig de l’Església, 6 ABRERA
Tel. 937.702.861
Facebook
Instagram