Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

05. BATECS

APERITIU Carxofa Prat, romesco i botarga
ENTRANT Ou Pota Blava, parmentier i donostiarra
PRIMER Arròs melós de cap i pota amb gamba vermella
SEGON Pota Blava rostit amb fruita seca i vi ranci
LES POSTRES Esponja de crema catalana
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Petit Caus (Can Ràfols dels Caus) / Vi Negre Petit Caus (Can Ràfols dels Caus)

PREU: 38€

RECEPTA

Nom del plat:
Pota Blava rostit, Fruita Seca i vi Ranci

Ingredients:
Pota Blava, xalota, vi ranci, prunes, orellanes, pinyons, vi ranci i demi glace

Elaboració:
Tallar el Pota Blava en quarts, de cada quart en fem trossos regulars.
Rostir el Pota Blava a temperatura mitja-alta, passar a gastro i afegir 4 cullerades de demi i el vi reduït, rostir i tapar entre 1h i 1:30h.
Rostir les xalotes, afegir la fruita, demi i el vi, coure fins que s'hidratin.
 
02

Gerent: SERGIO PINOS
Horari: Dissabte i diumenge de 13.30 a 15.30 Dijous, divendres i dissabte 20.30 23.00
Direcció: Passeig Terraplè ,35 MOLINS DE REI
Tel. 934.619.072
Web: batecsrestaurant.com