Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

06. CAL RAMON

APERITIU Pernil ibèric al tall i pa de coca
PRIMER Carxofa Prat al forn
SEGON Pota Blava rostit al forn
LES POSTRES Crema catalana
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Blanc de Blanc (Grimau) / Vi Negre Grimau Rubicundus (Grimau)

PREU: 35€

RECEPTA

Nom del plat:
Pota Blava rostit

Ingredients:
Ceba, pebre, sal, pastanaga, panses, pruna, fruita seca, brou, porro, vi blanc, conyac, Pota Blava a quarts, i patata

Elaboració:
S'afegeixen els ingredients a la safata de cocció a baixa temperatura i es cou durant 2,30 h donant la volta per fer per les dues bandes deixar reposar i servir amb la seva guarnició
 
02

Xef: RAMÓN BATALLA
Horari: De dilluns a diumenge de 13 a 15.30 h.
Direcció: Carrer de Pablo Neruda, 56, 08820 El Prat de Llobregat
Tel. 933709912
Facebook
Instagram
Web: calramon.es