Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

04. AXARQUIA

APERITIU Paté de campanya
PRIMER Carxofa Prat amb llagostins, xampinyons i salsa de sobrassada
SEGON Calamar de platja farcit de Pota Blava, botifarra negra i pinyons
LES POSTRES Blondie de poma del Parc Agrari, nous i xocolata calenta
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Miquel Jané Parellada (Miquel Jané) / Vi Negre Miquel Jané Syrah (Miquel Jané)

PREU: 34€

RECEPTA

Nom del plat:
Calamar farcit de Pota Blava, botifarra negra i pinyons

Ingredients:
Calamar de platja, Pota Blava, botifarra negra, pinyons, ceba

Elaboració:
Netegem els calamars i desossem el Pota Blava.
Fem un sofregit amb el Pota Blava, ceba, tomàquet, i botifarra negra.
D'altra banda fem un brou amb els ossos de Pota Blava i el reduïm a textura de salsa.
Omplim els calamars amb la farsa de Pota Blava i els marquem en una paella amb oli.
Reservem.
Tallem el calamar a rodanxes i el posem 5 minuts a 180º al forn per escalfar-lo.
Muntem el plat amb les rodanxes de calamar farcit i cobrim amb la salsa reduïda
 
02

Xef: TOMÁS RODRÍGUEZ
Horari: De dimarts a diumenge de 13.30 a 15.30h • Divendres i dissabte de 20.30 i de 22.30h
Direcció: C. Jaume Casanovas, 6 ELPRAT
Tel. 931.813.230
Facebook
Twitter
Instagram
Web: axarquiarestaurant.com