Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

03. ARRELS

APERITIU Paté de dàtils amb formatge blau
PRIMER Sopa de Carxofa Prat amb pernil ibèric i bunyols de bacallà
SEGON Mar i muntanya de calamars farcits de Pota Blava i acompanyats de Carxofa Prat
LES POSTRES Flam de mató i Carxofa Prat amb melmelada de Carxofa Prat
BEGUDA 1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Gessamí (Gramona) / Vi Negre Cabronet (Martí Serdà)

PREU: 35€

RECEPTA

Nom del plat:
Sopa De Carxofa Prat amb Pernil Ibèric i Bunyols de Bacall

Ingredients:
Carxofa Prat, ceba, aigua, sal, pernil ibèric, bunyols de bacallà

Elaboració:
Netegem les Carxofes Prat i les coem amb aigua i sal (5 carxofes i 1 ceba per cada litre d’aigua), triturem la sopa i la colem. Disposem el plat amb el pernil i els bunyols de bacallà prèviament fregits i servim la sopa calenta
 
02

Xef: ORIOL ROS
Horari: Dissabte i diumenge de 13:30h a 15:00h • Nits: divendres i dissabte de 21:00h a 22:30h. (Menú amb reserva del 1 de març al 18 de març)
Direcció: Passeig de l’Església, 3-5  3-5 BEGUES
936.392.779
Facebook
Instagram