Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

01. ANHEL RESTAURANT

APERITIU Làmines de Carxofa Prat amb encenalls de foie micuit
PRIMER Amanida tèbia de Carxofa Prat al vapor amb fruita seca i vinagreta de mostassa
SEGON Mar i terra de Pota Blava i llagostins de Vilanova o Suquet de peix de Vilanova amb Carxofa Prat
LES POSTRES Bombons de Carxofa Prat
BEGUDA 1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc + Natura ecològic blanc (Pinord) / Vi Negre + Natura ecològic negre (Pinord)
 
PREU: 35€
 
RECEPTA

Nom del plat:
Mar i terra de Pota Blava amb llagostins de Vilanova

Ingredients:
1 Pota Blava tallat a 1/8, 16 llagostins de Vilanova, 5 tomàquets ratllats, 1 ceba de Figueres trinxada, un gotet brandi, 1 copa de vi blanc, oli d'oliva verge extra, pebre negre i sal
 
PER LA PICADA: 4 quadradets de xocolata negra, 3 llesques de pa fregit, 3 grans d'all laminats, un grapat d'avellanes torrades, un grapat d'ametlles torrades, un grapat de pinyons i julivert

Elaboració:
Començarem daurant el Pota Blava per les dues bandes. No l'hem de fregir, només donar-li color. El reservarem.
Rentar els tomàquets i ratllar, trinxar la ceba, salar els llagostins i en el mateix oli de daurar el Pota Blava, saltar els llagostins, reservar amb el Pota Blava. En el mateix oli, daurar la ceba, quan sigui daurada, afegir el tomàquet i deixar coure uns 3 o 4 minuts, a foc mitjà.
Incorporar el Pota Blava, afegir el brandi, deixar evaporar l’alcohol i afegir-hi el vi blanc, deixar-ho coure tapat durant uns 10 minuts, desprès salpebrar i afegir-hi aigua, tapar i deixar coure a foc lent.
La picada: En una paella amb un bon raig d'oli, fregir els alls, retirar, en aquest oli fregir el pa, En el bol de triturar, posar-hi les avellanes, les ametlles, els pinyons, els alls daurats, el pa fregit i la xocolata, afegir-hi una mica del suc de la cocció i triturar tot ben picat.
Deixar coure el Pota Blava durant uns 35-40 minuts a foc baix. Fins que estigui tou, quan faltin uns 5 minuts per acabar la cocció, incorporar la picada i barrejar bé. Apagar el foc, incorporar els llagostins i deixar reposar tapat fins el moment de servir.
 
02

Gerent: JOAN CAMPANYÀ
Horari: Dimarts a divendres de 13 a 15:30h · Dissabte, diumenge i festius de 13:30 a 15:30h · Nits grups per encàrrec Menú amb amb reserva prèvia
Direcció: Rambla Salvador Lluch, 19 GAVÀ
Tel. 934.637.750
Facebook
Instagram
Web: anhelrestaurant.cat