Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

32. Taverna Hofmann

Terrina de Pota Blava a la Catalana i amanida tèbia de Carxofa Prat

- Terrina de Pota Blava a la Catalana
- Amanida tèbia de Carxofa Prat, ou a 65ºc i pernil


Ingredients: 

Pota Blava, ceba, grans d’all, pastanaga, tomàquet vi ranci, carn picada de vedella, carn picada magra de porc, foie d’ànec, pinyons

Elaboració: 

Daurar la cuixa de Pota Blava, afegir les verdures i ofegar fins daurar. Desglasear amb el vi ranci i cobrir amb aigua. Coure a foc suau. Decantar la carn, colar i reduir la salsa. Esmollar la carn del Pota Blava i muntar una terrina alternant Pota Blava, carn picada i foie. Cuinar al forn al bany maria a 140 º C 1 hora. Presentar la terrina amb la salsa i acompanyar de pinyons i gnocchis d’orellanes.

02

Gerent: SÍLVIA HOFMANN
Horari: De dilluns a divedres de 13:30 a 15:45 i de 21 a 23 h· Dissabtes de 21 a 23
Direcció: Girona, 145 BARCELONA
Tel. 93 624 17 62
Facebook
Twitter
Instagram
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: hofmann-bcn.com