Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

31. Restaurant Hofmann

Llobarro al seu brou, Carxofa Prat i pernil ibèric


Ingredients: 

Llobarro, fumet, Carxofa Prat, mantega, all, fons d’au

Elaboració: 

Salpebrar la suprema de llobarro i ofegar el fumet. Deixar una mica cru i decantar. Reduir el brou a textura de demi glace i lligar amb AOVE. Tornejar dues carxofes i coure al blanc. Reservar. Fregir una carxofa per realitzar unes xips. Realitzar una crema de carxofes ofegant 2 carxofes en mantega, juntament amb un all laminat. Mullar amb el fons d’au i coure 30 minuts. Afegir crema de Llet i triturar. Rectificar. Emplatar de forma harmònica i refrescar amb micro vegetals

02

Gerent: SÍLVIA HOFMANN
Horari: De dilluns a divedres de 13:30 a 15:45 i de 21 a 23 h· Dissabtes de 21 a 23
Direcció: c. Granada del Penedès, 14-16 BARCELONA
Tel. 93 218 71 65
Facebook
Twitter
Instagram
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: hofmann-bcn.com