Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

30. Sucapa

Royal de Pota Blava

MENÚ DEGUSTACIÓ
 - Bun de Pota Blava
 - Crema de nyameres i Carxofa Prat amb zamburiñas i cecina
 - Ravioli de bacallà i Carxofa Prat
 - Royal de Pota Blava
 - El nostre cheescake

Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Cora Blanc (Celler Loxarel) · Amaltea Negre (Celler Loxarel)

Preu: 40€ IVA inclòs


Ingredients: 

Pota Blava, foie, ceba, all, pastanaga, porro, tomàquet, vi negre, herbes aromàtiques, xocolata, farina, mantega, oli, sal i pebre.

Elaboració: 

Rostim el Pota Blava. Un cop daurat, afegim les verdures, les coem i un cop cuites, afegim farina, vi negre i aigua i deixem coure. Desossem i premsem amb un motlle, posant un tros de foie sal pebrat al centre, per altre banda colem la salsa i la deixem reduïr i finalment la lliguem amb una nou de mantega i xocolata.

02

Xefs: EDGAR SUCARRATS i MIREIA PALAU
Horari: Dijous a dissabte de 21 a 23:30 h. Del 6 al 13 de març vacances
Direcció: c. Riera de la Creu, 9 L’HOSPITALET DE L.
Tel. 931803753
Instagram
Twitter
Facebook
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: Tel. 93 1803753 sucapa.com