Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

29. Sinfonía Hotel Ciutat del Prat

Flor de pasta brick amb Carxofa Prat, pop i pernil ibèric

Aperitiu Flautí de tonyina vermella del mediterrani amb olivada, acompanyat amb esfera molecular de vermut.
Primer Flor de pasta brick amb Carxofa Prat, pop i pernil ibèric
Segon Medallons de rap amb faves saltejades del Josep i la Rosa del Prat O Pota Blava a la catalana amb cruixent de Carxofa Prat
Postre Timbal de xocolata blanca amb fruita de la passió i macarron de Carxofa Prat
Beguda Moritz · Vins DO Penedès: René Barbier Blanc i Negre (Celler René Barbier)

Preu: 40€ IVA inclòs


Ingredients: 

Pasta brick, mesclum, pop, pernil ibèric, Carxofa Prat, pebre vermell de la Vera, mostassa d’herbes, oli d’oliva

Elaboració: 

Començarem donant-li forma de cistella a la pasta brik amb una llauna, la fregim i la reservem. A continuació bullim el pop, i confitem la Carxofa Prat amb oli d’oliva i reservem. Un cop el pop estigui tendre, saltegem amb pebre vermell de la Vera. Un cop tenim la cistella, el pop i la Carxofa Prat, el primer pas serà reomplir la cistella amb mesclum, després hi posarem la Carxofa Prat i el pop. Per acabar, fem una flor amb el pernil i pintem el plat amb mostassa d`herbes.

02

Xef: JOAN FIGUERAS
Horari: De dilluns a diumenge de 13 a 15:30 i de 20 a 22:30 sota reserva
Direcció: Avda Remolar, 46 EL PRAT DE LLOBREGAT
Tel. 933788333
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.