Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

28 Sergi de Meià

Arròs de Carxofa Prat i marisc

MENÚ DEGUSTACIÓ
Pop de roca amb Carxofa Prat i xirivia
Amanida de calçots amb suc de rostit de Pota Blava i formatge artesà
Arròs de Carxofa Prat i marisc
Pota Blava rostit sobre Carxofa Prat
Xoco, rave, Carxofa Prat, caramel i mel

Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Can Marlès 2012 Blanc (Celler Can Marlès) · Mas Irene 2012 Negre (Celler Parés Baltà)

Preu: 40€ IVA inclòs


Ingredients: 

Arròs de bahia de Pals, sopa de peix de roca, sofregit de sípia, Carxofa Prat, julivert picat, cloisses fines del Delta, sal i AOVE

Elaboració: 

Posarem el sofregit, l’arròs i mullarem amb la sopa de peix, ho farem coure 8 minuts: afegir la Carxofa Prat a quarts, mantenint la tija. Coure 8 m. més i afegir les cloïsses i coure 2 m. més. Retirar del foc i afegir oli, julivert i servir. Apart, tallar Carxofa Prat molt fina, i amanir amb oli i sal, posarles a sobre de l’arròs.

02

Xef: SERGI DE MEIÀ
Horari: De dimarts a dissabte de 13 a 15.30 h i de 20 a 22.30 h
Direcció: c. Aribau 106 BARCELONA
Tel. 931 255 710
Facebook
Twitter
Instagram
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: restaurantsergidemeia.cat