Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

27 Sagristà

Pota Blava rostit dels tres peus

Aperitiu Filets de Carxofa Prat amb sal de pernil
Primer Saltat de Carxofa Prat, pèsols i faves amb un punt de gra de mostassa O Amanida d’escarola amb faves macerades i dauets de bacallà fregit
Segon Pota Blava rostit dels tres peus O Bacallà de quaresma
Postre Pastís de formatge blau O Gelat de llimona amb melmelada de maduixots
Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Gorner Blanc i Negre (Celler Giró del Gorner)

Preu: 25€ IVA inclòs


Ingredients: 

Pota Blava, llard, oli tortó d’oli, all, ceba , tomàquet de penjar, orellanes, pomes, figues seques, sal, pebre, ametlles crues pelades, llimona, Brandi

Elaboració: 

Tallem el Pota Blava a 1/8 salem, pebrem i freguem amb llimona i ho reservem a la nevera 24 h. Amb una safata de forn hi posem l’oli, el llard, la ceba mal tallada a daus, un tomàquet tallat a daus, un pela de llimona, una mica d’aigua, la poma tallada a daus, el gotet de brandi i les ametlles. Tapem la safata amb paper d’alumini i la posem al foc durant una hora i mitja i a foc lent. Destapem i afegim les figues seques i les orellanes. Ho posem mitja hora més al forn per dorar el Pota Blava.

02

Xef: JOSEP SAGRISTÀ
Horari: Divendres i diumenges de 13 a 16 h.
Direcció: c. Nou, 23 ·c. Riu, 50 SANT VICENÇ DELS HORTS
Tel. 936 561 002
Instagram
Facebook
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: sagrista.net