Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

26 Rústic

Crepinette de Pota Blava, cors de Carxofa Prat i blat gegant

MENÚ DEGUSTACIÓ
Crema de Carxofa Prat amb teula de cecina
Foie poêlé, trinxat d’alvocat, tàrtara i flors
Llagostins thai & wok del Parc Agrari
Ou Pota Blava en baixa cocció, terra de bolets i patates fines
Crepinette de Pota Blava, cors de Carxofa Prat i blat gegant
Carpaccio de pinya amb gelat de coco

Beguda Moritz · Vins DO Penedès: L’Alba Blanc (Celler Mas Tinell) Vernier Criança Negre (Celler Masachs)

Preu: 40€ IVA inclòs


Ingredients: 

Pota Blava, ceba tendra, all tendre, vi blanc, Carxofa Prat, julivert, taronja, blat gegant, carbassa

Elaboració: 

Confitar el Pota Blava i desossar. Fer el sofregit amb ceba tendra, ratllar pell de taronja i un toc de suc. Afegir la Carxofa Prat, all tendre, carbassa, vi blanc. Barrejar i omplir dins de la malla de crepinette.

02

Xef: VIRGILIO CANTERO
Horari: De dilluns a diumenge amb reserva prèvia telefònica.
Direcció: Castella, 33 EL PRAT DE LLOBREGAT
Tel. 933701403
Facebook
Twitter
Instagram
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: rusticrestaurant.com