Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

25. Restaurant L’Àpat

Bacallà confitat, Carxofa Prat, pèsols Parc Agrari i patata

Aperitiu Paté de Carxofa Prat i tòfona
Entrant Coca de foie i Carxofa Prat
Primer Ravioli de Pota Blava i Carxofa Prat

Segon Bacallà confitat, Carxofa Prat, pèsols Parc Agrari i patata
Postre Canutillo farcit de musselina de crema catalana.
Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Gregal d’Espiells Blanc (Celler Juvé & Camps) · Casa Vella Negre (Celler Juvé & Camps)

Preu: 38,50€ IVA inclòs


Ingredients: 

Bacallà ceba de Figueres Juliana fina, tomàquets pelats i trossejats, llorer, patata rodanxes de dit, pèsols, Carxofa Prat, AOVE, vi blanc · Picada: all, safra, julivert.

Elaboració: 

Sofregit: En una cassola ampla, posem l’ oli, la ceba i la sal. Reofegim durant 20 min. Afegim el tomàquet i el llorer. Afegim el vi i deixem reduir. • Patates: Bullim les patates, han de quedar cuites i senceres. Pèsols: Escaldem introduint-los en aigua bullint. Colem i refradem. • Carxofes: Pelar i tallar en 1/8. Reservar en un bany d’aigua i oli de gira-sol. • Picada: Piquem en el mortè 4 dents d’all, safrà i unes fulles de julivert. Cobrim amb oli i reservem. • Acabat: En un casó amb oli a 80° confitem el bacallà durant 10 min. Saltem les patates, la Carxofa Prat i els pèsols junt amb el sofregit i la picada. Emplatem al gust.

02

Xef: JOAN FERNÁNDEZ
Horari: De dilluns a dissabte de 13.30 a a 15.30 h · De dimarts a dissabte de 21 a 22.30 h
Direcció: Del Carril, 38 baixos MOLINS DE REI
Tel. 936 680 558
Facebook
Instagram
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: www.restaurantlapat.cat