Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

24. Rasoterra bistró vegetarià

Crema de celeri, xips de Carxofa Prat i escuma de llet d’ametlles

Aperitiu Crema de celerí, xips de Carxofa Prat i escuma de llet d’ametlles
Primer Cors de Carxofa Prat al forn, topinambur i picada d’avellanes de Reus
Segon Tagliatelle fets a mà amb farina i ous ecològics, salsa de Carxofa Prat, festucs i regalèssia
Postre Crema catalana amb aigua de flor de taronger i safrà de la Conca de Barberà
Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Clar Novell Blanc • Fosc Novell Negre (Celler Finca Parera)

Preu: 32€ IVA inclòs


Ingredients: 

Celerí (api-nap) x 1 quilo; Llet d’ametlles sense sucre x 100 ml; carxofes Prat x 1 febrer; Brou de verdures 200 ml; oli a la farigola 50 ml.

Elaboració: 

Tallar el celeritat i brasearlo en una olla durant 45 minuts. Afegir 200 ml de brou de verdures, reduir, triturar i reservar. Peleu la carxofes i tallar els cors a làmines molt fines. Fregir a 180 graus. Mentre escalfar la llet d’ametlles a 50 graus, amb un minipimer emulsionau. Abocar la crema en un bol, posar unes xips de carxofes, una mica d’escuma i unes gotes d’oli de farigola.

02

Xef: CHLOE PINDADO
Horari: De dimarts a diumenge de 13 a 16 i de 19 a 23 h
Direcció: c. Palau, 5 BARCELONA
Tel. 933 186 926
Facebook
Twitter
Instagram
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: rasoterra.cat