Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

23. Niu d'or

Mar i muntanya de Pota Blava rostit amb bolonyesa de Carxofa Prat i salsa de gambots

Aperitiu Croqueta de Pota Blava rostit amb camembert, ceba caramel·litzada i romesco de pinyons
Primer Vichyssoise de Carxofa Prat amb ají de Pota Blava, carpaccio de papada confitada i pols de kikos
Segon Mar i muntanya de Pota Blava rostit amb bolonyesa tronxos de Carxofa Prat i salsa de gambots
Postre Tiramisú de Carxofa Prat, xocolata i cafè
Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Can Feixes Blanc i Negre (Celler Can Feixes)

Preu: 30€ IVA inclòs


Ingredients: 

Cuixes de Pota Blava, Carxofa Prat, ceba, tomàquet, all, pastanaga, caps de gamba llagostenera

Elaboració: 

Rostir el Pota blava i afegir-hi les cebes i l’all, cuinar a foc lent. Afegir el tomàquet ratllat i cuinar dues hores fent xup xup. Quan sigui fred, ho desossarem i ho picarem a ganivet. D’altra banda farem la bolonyesa amb ceba, pastanaga, all tomàquet i els tronxos de la Carxofa Prat. Afegirem un raig de vi negre i evaporarem l’alcohol. Per fer la salsa de gambes farem un caldo amb els caps i apart un sofregit de ceba, all i tomàquet. Colarem el caldo, l’afegirem al sofregit i ho passarem pel turmix. Per emplatar, posarem la salsa a la base del plat, a sobre una bona cullerada de Pota Blava i a sobre la bolonyesa.

02

Xef: JULI ALCORIZA
Horari: De dilluns a dissabte de 13:30 a 15:30 h
Direcció: Baltasar d’Espanya, 40 SANT JOAN DESPÍ
Tel. 933 733 001
Facebook
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: niudor.es