Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

22 Mesón El Cortijo

Cuixa de Pota Blava farcida de panses i pinyons

Aperitiu Xicoria amb faves tendres, magret d’ànec i vinagreta de fruits vermells
Entrant Capuccino de pèsols, escuma de foie i xatonada amb anxoves i romesco
Primer Tiramisú de Carxofa Prat, mascarpone, botifarra negra i ceba cruixent
Segon Suprema de pit de Pota Blava farcida de cheddar i pebrot verd amb reducció de vi negre i gingebre O Cuixa de Pota Blava farcida de panses i pinyons a la crema de taronja amb pera al vi blanc.
Postre Sorbet de mandarina amb escuma de cava
Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Petit Caus Blanc i Negre (Celler Can Ràfols dels Caus)

Preu: 39,50€ IVA inclòs


Ingredients: 

Cuixa de Pota Blava, oli d’oliva, sal, pebre, taronja, panses, pinyons, orenga, ceba, gingebre, pera, canyella i vi blanc.

Elaboració: 

Tallem el Pota Blava a quarts, desossem i omplim de panses, pinyons i taronja. Confitem en oli a baixa temperatura • Crema de taronja: Daurem ceba, tirem sal, gingebre i suc de taronja, deixant reduïr fins aconseguir una crema sòlida. • Peres al vi blanc: Sucre, canyella, pell de taronja i vi blanc, quan el líquid a punt d´ebullició tirem les peres • Emplatat: Crema de taronja al fons del plat, exposem la contracuixa, tallat a rodanxes i el pernilet recolzat a sobre, i afegim la guarnició de pera al vi blanc

02

Xefs: MARI CHAVES i JUAN CRUZ
Horari: De dilluns a diumenge de 9 a 17 h i divendres i dissabte de 19:00 a 23:30
Direcció: c. Estany de la Magarola, 5-7 EL PRAT DE LLOBREGAT
Tel. 93 379 35 54
Facebook
Twitter
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: mesoncortijo.com