Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

21 Mediterráneo Hotel Tryp Aeropuerto

Timbal d’arròs amb crosta, saltat de bolets i Pota Blava a baixa temperatura

Aperitiu Tàrtar de tomàquet i cogombre amb anxoves
Primer Gamba i calamar, Carxofa Prat i brots verds del Prat, flamejat amb licor de nabius
Segon Timbal d’arròs amb crosta, saltat de bolets i Pota Blava a baixa temperatura O Medallons de rap, llima, pebre sobre llit de patata amb saltejat de verdures del Prat i mostassa antiga
Postre Tatin de poma amb gelat de festuc
Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Semi Bach Extrisimo Negre · Bach Extrisimo Jove Negre

Preu: 29€ IVA inclòs


Ingredients: 

Arròs, bolets de temporada, Pota Blava, formatge d’ovella, oli, sal, pebre, farigola i romaní

Elaboració: 

Per al timbal d’arròs, courem l’arròs amb brou de Pota Blava, colem i reservem. Saltegem els bolets, confitem el Pota Blava a baixa temperatura i al buit durant 8h a 65º. Per a la presentació col·locarem l’arròs amb un motlle rodó, posarem sobre ell els bolets i el Pota Blava, gratinat amb una mica de formatge d’ovella.

02

Xef: ISIDORO RAMOS
Horari: De dilluns a dijous de 13 a 15:30 h. Divendres i dissabte de 13 a 15:30 y de 20 a 22:30 h.
Direcció: Plaza del Estany S/N (Polígon Mas Blau) EL PRAT DE LLOBREGAT
Tel. 933781000
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: melia.com