Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

20 Marimorena

Arròs socarrat de Pota Blava, Carxofa Prat, “tripeta” de bacallà i botifarra del Perol

Aperitiu
- Consomé esfèric de Pota Blava amb aire de gamba
- Fadrins de Sant Boi de Carxofa Prat, foie i tòfona
- Carxofa Prat en flor farcida de foie
- Ou de polleta Pota Blava a la romana amb calamars guisats amb ceba i Carxofa Prat
- Arròs socarrat de Pota Blava, Carxofa Prat, tripeta de bacallà i botifarra del Perol
- Peres al vi d.o. Penedès, xocolata i taronja sanguina

Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Finca La Boltana Blanc (Alsina & Sardà) · Xino Xano Negre (Oriol Rossell)

Preu: 35€ IVA inclòs


Ingredients: 

Arròs del Delta de l’Ebre, vi blanc del Penedès, botifarra del perol, tripeta de bacallà, ceba tendra, Carxofa Prat, Pota Blava, verdures pel caldo.

Elaboració: 

Extreure les cuixes del Pota Blava i confitar-les. Preparar un brou. Netejar, escaldar la tripa i reservar. Piqueu la ceba, sofregir, afegir a l’arròs i deixar enrossir. Abocar el vi blanc, cobrir amb el brou. A mitja cocció, afegir la Carxofa Prat laminada, la botifarra a daus i la tripeta de bacallà. Deixar assecar l’arròs fins que es torri i donar forma embolicant-lo amb el propi torrat.

02

Xef: ALBERT MENDIOLA
Horari: De dijous a divendres de 20.30 a 23 h i dissabte de 13 a 15.45 h i de 20.30 a 23 h. • De dimarts a divendres de 13 a 15.45 per encàrrec
Direcció: Ronda Sant Ramón, 151 SANT BOI DE LLOBREGAT
Tel. 93 630 66 06
Facebook
Twitter
Instagram
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: Marimorena.es