Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

19 Matenoal

Dau de bacallà confitat amb carpaccio de llagostí i maionesa de Carxofa Prat

Aperitiu Croqueta de Carxofa Prat trufada
Primer Dau de bacallà confitat amb carpaccio de llagostí i maionesa de Carxofa Prat
Segon Fricandó de Pota Blava amb cors de Carxofa Prat i bolets
Postre Tatin de poma amb cruixent de xocolata i sal i tartar de maduixots
Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Xino Xano Blanc i Negre (Celler Oriol Rossell)

Preu: 25€ IVA inclòs


Ingredients: 

Carxofa Prat, llagostins, morro de bacallà, ous, AOVE, all, romaní, sal, pebre

Elaboració: 

Confitem la Carxofa Prat, la retirem, refredem i reservem una part d’oli per la maionesa. Al mateix oli, posem el bacallà i el cuinem a foc lent. Netegem els llagostins per fer carpaccio. Montem la maionesa amb l’oli del confit de les carxofes, ous, sal i pebre. Emplatem el carpaccio a sota, salpebrat, col.loquem el bacallà, la Carxofa Prat confitada i coronem amb la maionesa.

02

Xef: MANEL JAIMEZ
Horari: Divendres de 21 a 23 h i dissabte de 13 a 16 h i de 21 a 23 h.
Direcció: Doctor Barraquer, 4 MOLINS DE REI
Tel. 936801945
Facebook
Twitter 
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.