Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

18. La Lluna en un cove

Tres vegades Carxofa Prat

Aperitiu Cruixent de Pota Blava
Entrant Tres vegades Carxofa Prat
Primer Saltat de calçots, llagostins, Carxofa Prat, botifarra i salsa de soia
Segon Prensat de Pota Blava i praliné de pinyons
Postre Mató, gelat de mel i nous caramelitzades
Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Curiós Blanc · Curiós Ull de Llebre Negre (Celler Albet i Noya)

Preu: 37€ IVA inclòs


Ingredients: 

Carxofa Prat, nata líquida, ous, farina, sal i pebre.

Elaboració: 

Per a la crema: Bullir les carxofes i triturar afegint la seva aigua, sal i pebre. Després passar pel colador. • Per a la mousse: saltejar les carxofes i triturar amb la nata líquida i afegir els ous batuts, sal i pebre. Posar en motlles al forn al bany maria 30 min a 180 graus. Per a les xips: tallar les carxofes molt fines, enfarinar lleugerament i fregir.

02

Xef: ROSA FARRÉS
Horari: De dimarts a dijous de 20 a 24 h i els dos primers diumenges de març (5 i 12) de 13 a 16 h. Amb reserva prèvia
Direcció: c. Frederic Soler, 48 EL PRAT DE LLOBREGAT
Tel. 933703852
Facebook
Twitter
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: lallunaenuncove.com