Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

16 John Duck

Timbal de Pota Blava, poma i mostassa a la mel

Aperitiu Mini ravioli de Carxofa Prat i alfàbrega, amb ceba caramel·litzada, soja i sake mirin
Primer aki de Carxofa Prat confitada amb panceta ibèrica
Segon Timbal de Pota Blava, poma i mostassa a la mel
Postre Dolç uramaki roll
Beguda Moritz • Vins DO Penedès: Xino Xano Blanc i Negre (Celler Oriol Rossell)

Preu: 29,50€ IVA inclòs


Ingredients: 

Pota Blava, escalunya, mostassa a la mel, panses i poma golden

Elaboració: 

Tallarem la poma a quarts, laminarem i reservem. Posarem les panses en moscatell perquè s’hidratin. Tallarem el Pota Blava en daus. D’altra banda, cuinem lentament l’escalunya amb mantega. Afegirem el Pota Blava amb vi blanc fins que evapori. Afegirem les panses i una cullerada de mostassa, i amb la mel, afegim un rajolí de nata per lligar. La col·locarem al motlle i tancarem. Acabarem traient el motlle i caramelitzant amb sucre bru.

02

Xef: SERGIO FERNÁNDEZ
Horari: Tots els dies de 20 h a 23h.
Direcció: Parc de la Solidaritat s/n EL PRAT DE LLOBREGAT
Tel. 931600086
Facebook
Twitter
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: johnduck.com