Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

15. Gran Mercat Hotel Alfa Aeropuerto

Brick de Pota Blava confitat amb porros i pomes al cava

Aperitiu Suggerència del xef segons el dia
Primer Amanida de Carxofa Prat amb seitons en vinagre i vinagreta d’olives verdes
Segon Brick de Pota Blava confitat amb porros i pomes al cava
Postre Coulant de xocolata , sorbet de limoncello i coulis de mango
Beguda Moritz • Vins DO Penedès: Vernier Blanc (Celler Masachs) · Vernier Negre (Celler Masachs)

Preu: 28€ IVA inclòs


Ingredients: 

Pota Blava, porros, pomes, cava, oli d’oliva, fulls de pasta brick.

Elaboració: 

Trossejar el pollastre a quarts i el salpebreu. Posar-ho a confitar amb el porro, pomes, cava i oli durant 4 hores a baixa temperatura. Desossar el pollastre i treure la pell, reservar juntament amb el porro. Decantar el greix i apartar suc per fer salsa. Omplir la pasta brick, posar al forn fort 5 minuts. Presentar el plat i salseu.

02

Xef: JUAN ANDRÉS RUÍZ
Horari: De dilluns a diumenge de 13 a 16 h y de 20 a 23 h
Direcció: C/k Entrada Principal Mercabarna. Zona Franca. BARCELONA
Tel. 93 336 25 64
Facebook
Twitter
Email: hotelalfaaeropuerto.com
Web: axarquiarestaurant.com