Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

14 Follia

Carpaccio de crestes de Pota Blava amb gambes

Aperitiu Gintònic de cogombre
Entrant Crema de Carxofa Prat amb foie i xips
Primer Carpaccio de crestes de Pota Blava amb gambes
Segon Morro de bacallà amb salsa de calçots
Postre Peres estofades, mandarina, gelat de pebre verd
Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Vinyet Blanc · Vinyet Negre (Celler Martí Serdà)

Preu: 40€ IVA inclòs


Ingredients: 

Crestes de Pota Blava, vinagreta, cues de gamba

Elaboració: 

Es couen les crestes amb aigua, ceba, claus i llorer, s’escorren i es posen en una terrina. Un cop ben fredes es tallen ben fines i es cobreix el plat. Al mig posem les cues de gambes pelades i saltades. Amanim tot amb un salpicó fet amb ceba, pebrot, tomàquet, olives, sal, pebre, oli i vinagre. Es serveix tebi.

02

Xef: JÓ BAIXAS
Horari: De dilluns a diumenge de 13:30 a 15:30 i de 20:15 a 23:15
Direcció: Creu de Muntaner, 17 SANT JOAN DESPÍ
Tel. 93 477 10 50
Facebook
Twitter
Instagram 
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: follia.com