Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

13 El Regust

Hamburguesa de Pota Blava i ceps amb escalopa de foie

MENÚ DEGUSTACIÓ
- Gotet de crema de pèsols amb caviar de truita
- Bao bun de cua de bou amb chutney de Carxofa Prat
- Gyozas de Carxofa Prat i calamar amb salsa miso
- Llom de bacallà fumat, maionesa de plàncton i verdures del Parc Agrari
- Hamburguesa de Pota Blava i ceps amb escalopa de foie acompanyada de ceba confitada
- Postres de la casa

Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Varias Pere Punyetes Blanc • Varias Pere Punyetes Negre (Celler Varias)

Preu: 38€ IVA inclòs


Ingredients: 

Pota Blava, ceba, ceps, AOVE, sal, pebre, foie d’ànec.

Elaboració: 

Confitem la ceba i els ceps i el reservem perquè es refredi. Desossem el Pota blava i reservem els ossos i la pell per a una altra elaboració. Barregem la carn amb el sofregit anterior ben escorregut, salpebrem i el passem per la picadora. Barregem bé i fem les hamburgueses. Muntem el plat, l’hamburguesa i el foie prèviament marcat amb cura que no es desfaci.

02

Xefs: YURY RODRÍGUEZ i BHUPINDER
Horari: De dimarts a dijous de 13 a 16 h i de 20 a 22:30 h Divendres i dissabtes de 13 a 16 h i de 19:30-23:55 h • Diumenge de 13 a 16 h.
Direcció: Narcis Monturiol, 24 Bxs EL PRAT DE LLOBREGAT
Tel.93 478 32 71
Facebook
Twitter
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: restauranteregust.com