Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

12 El Pou de la Beleta

Ou Pota Blava cuit a baixa temperatura amb guisat de tripeta de bacallà i Carxofa Prat

MENÚ DEGUSTACIÓ 
- Botifarra de Sant Boi amb escuma de Carxofa Prat
- Amanida de Carxofa Prat, poma i vinagreta de pinyons
- Terrina de Pota Blava, Carxofa Prat i foie amb briox torrat
- Ou de Pota Blava cuit a baixa temperatura amb guisat de tripeta de bacallà i Carxofa Prat
- Galta de vedella, puré de patates i Carxofa Prat
- Tarta de poma amb gelat de canyella fet a casa

Beguda: 
Moritz · Vins DO Penedès: Sumarroca Blanc de Blancs (Sumarroca) · Miquel Jané Blanc (Miquel Jané)

Preu: 35€ IVA inclòs


Ingredients: 

Ou Pota Blava, tripa de bacallà i Carxofa Prat

Elaboració: 

Cuinem l’ou a baixa temperatura. D´altra banda, es neteja la tripa i es cou en aigua mineral, netegem la Carxofa Prat i les bullim. Piquem escalunyes, les escalfem i afegim Carxofa Prat, tripa i l’aigua de la cocció. Per últim li afegim l’ou Pota blava.

02

Xef: ALBERTO ALGUACIL
Horari: De dimarts divendres de 13 a 16h. • Dijous, divendres, dissabte de 20:30 a 23 h • Dissabte i diumenge de 13:30 a 16:00.
Direcció: c. Lluís Castells, 37 SANT BOI DE LLOBREGAT
Tel. 93 222 73 42
Facebook
Twitter
Instagram
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: www.elpoudelabeleta.com