Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

11. El Mirador de Sant Just

Milfulles de Carxofa Prat, foie micuit i ou poché

Aperitiu Pannacota de Carxofa Prat amb Pota Blava escabetxat
Entrant Amanida de Carxofa Prat i sardines marinades amb cítrics
Primer Milfulles de Carxofa Prat, foie micuit i ou poché
Segon Pota Blava rostit amb bolets de card
Postre Ganache de xocolata amb gelat de Carxofa Prat
Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Ermita d’Espiells Blanc · Casa Vella d’Espiells Negre (Celler Juvé y Camps)

Preu: 40€ IVA inclòs


Ingredients: 

Carxofa Prat, foie micuit, ous, vinagre de vi blanc, farina i sal

Elaboració: 

Preparació de la Carxofa Prat: Tallarem els cors a làmines fines, les enfarinem i les fregirem amb una paella, ens han de quedar cruixents. Preparació dels ous: Anem trencant els ous i els fiquem a l´aigua bullida durant 4 m. Per acabar: Ficarem un motlle rodó, al centre del plat, i muntarem una capa de Carxofa Prat xip, una capa de foie, un altre capa de Carxofa Prat, una altre de foie, i finalment una tercera de Carxofa Prat. Al damunt de tot ficarem l’ou poché. Acabarem de decorar el plat amb una reducció de Mòdena.

02

Gerent: JOAN MASCARÓ
Horari: De dilluns a diumenge de 13 a 15:30 h i de 20:30 a 23:30. Diumenges nits tancat
Direcció: Av.Industria, 12 SANT JUST DESVERN
Tel. 934990342
Facebook
Twitter
Instagram
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: www.elmirador.cat