Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

10. Due Spaghi

Gnocchi de Carxofa Prat, llagostins, fondue de formatge i pols de regalèssia

Aperitiu Yin-yang: Carxofa Prat, ceps, topinambur i Parmigiano Reggiano
Primer Crema de Carxofa Prat, mousse de Pota Blava i arengui fumat
Segon Gnocchi de Carxofa Prat, llagostins, fondue de formatge i pols de regalèssia O Pacchero farcit de Pota Blava i Carxofa Prat
Postre Escuma de mascarpone i Carxofa Prat, gelat de vainillina, crumble de cafè i xips cristal·litzades de Carxofa Prat
Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Coma Romà Blanc i Negre (ecològics) (Celler Coma Romà)

Preu: 40€ IVA inclòs


Ingredients: 

Gnocchi de Carxofa Prat, llagostins, formatge per a fondue, regalèssia, oli i sal

Elaboració: 

Posar a bullir els gnocchi de Carxofa Prat en aigua salada. En una paella calenta, salteu els llagostins; quan els gnocchis estan cuits saltar junts amb els llagostins. A banda escalfar la fondue de formatge. Muntatge plat: Posar els gnocchi saltats amb els llagostins, cobrir amb la fondue calenta, acabar amb la pols de regalèssia.

02

Xef: PAOLO MANGIANTI
Horari: De dimarts a dissabte de 13 a 16 h i de 20 a 23,30
Direcció: C. Sepulveda, 151 BARCELONA
Tel. 935031930
Facebook
Twitter
Instagram
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: www.duespaghi.es