Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

09 Delta Restaurant Padel Barcelona-el Prat

Mar i muntanya de mandonguilles de Pota Blava amb bolets de temporada i escamarlans

Aperitiu Calçots del Parc Agrari del Baix Llobregat en tempura amb romesco
Primer Escuma de parmentier de Carxofa Prat i ou Pota Blava poché
Segon Mar i muntanya de mandonguilles de Pota Blava amb bolets de temporada i escamarlans
Postre Crumble de poma amb gelat de vainilla
Beguda Moritz · Desig Blanc · Vins DO Penedès: Pere Olivella Galimany Negre (Celler Pere Olivella Rovira)

Preu: 29€ IVA inclòs


Ingredients: 

Pota Blava, brou, bolets de temporada, escamarlans, ceba, all, ou, pa ratllat, raig de brandi, sal, pebre i herbes provençals.

Elaboració: 

Es rosteix el Pota Blava amb les cebes, alls, raig de brandi, herbes i sal. Un cop rostit s’esmicola i es fan les mandonguilles. En una altra cassola se salten els bolets i els escamarlans. S’afegeixen les mandonguilles i el brou del rostit del pollastre pota blava.

02

Xef: Xef MÓNICA MUÑOZ
Horari: De dilluns a diumenge de 13 a 15.30 h. Dijous, divendres i dissabtes, de20 a 22.30 h. Amb reserva prèvia
Direcció: Parc del Riu 3-4 EL PRAT DE LLOBREGAT
Tel. 931 702 140 ext. 2
Facebook
Twitter
Instagram
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: padelbarcelonaelprat.com