Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

08 Cèntric GastroBar by Ona nuit

Rulo de Pota Blava i botifarra ecològica, cremós de patata, salsa de pruna i vermut Tarrida

Aperitiu Vermut carxofero
Entrant Tatin de calçots del Parc Agrari confitats amb stracciatella
Primer Txup Txup de calamar de platja, Carxofa Prat, pèsols i faves del Prat

Segon Rulo de Pota Blava i botifarra ecològica, cremós de patata, salsa de pruna i vermut Tarrida O Confit de Pota Blava, cremós de patata, suc del rostit i porro escalivat (+3€)
Postre Panacotta de llet fresca ecològica i crumble d’avellanes de Reus
Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Els vinyerols –vi natural– Blanc • Lignum criança -ecològic– Negre (Albet i Noya)

Preu: 32€ IVA inclòs


Ingredients: 

Pota Blava, botifarra, prunes, ceba, pastanaga, mantega, vi, vermut del Tarridas

Elaboració: 

Preparem uns rulos amb els pits, la butifarra i les prunes. Les cuinem a baixa temperatura. Preparem el suc del rostit amb els ossos, la ceba, la pastanaga, all, llorer i el vi. Fem la salsa amb la mantega, la ceba tendra i el vermut Tarridas.

02

Xef: SUSANA ARAGÓN
Horari: De dilluns a divendres, dinars i sopars, i dissabte sopar (amb reserva prèvia). Dissabtes i diumengesw migdia
Direcció: Plaça Catalunya, 39-41 EL PRAT DE LLOBREGAT
Tel. 933 795 600
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: www.centricgastrobar.com