Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

06 Cafeteria La Vila

Parmentier de patata amb Pota Blava

Aperitiu Xips de patata del Parc Agrari de Baix Llobregat amb salsa de sobrassada
Primer Mil fulls amb Carxofa Prat
Segon Parmentier de patata amb Pota Blava O Bacallà estil La Vila amb Carxofa Prat en tempura
Postre Casolans
Beguda Moritz • Vins DO Penedès: Vernier Blanc (Celler Masachs) Vernier Negre (Celler Masachs)

Preu: 27,50€ IVA inclòs


Ingredients: 

AOVE, cuixes de Pota Blava, sal i pebre, ceba, pastanaga, alls, vi ranci, conyac, tomàquet, bolets, romaní, patates, mantega, crema de Llet

Elaboració: 

Rostim el Pota Blava, incorporem la ceba, la pastanaga, els alls el romaní, el tomàquet deixem coure lentament incorporem els licors i deixem que s’evaporin. Deixem cuinar fins que el Pota Blava quedi tendre. Coem les patates, les pelem i passem pel passa puré, on incorporem la mantega i la crema de llet. Muntem amb la patata i el Pota Blava esmicolat.

02

Xefs: ANA Y GLORIA MARTÍNEZ
Horari: De dimecres a diumenge de 13 a 16 h. Per les nits, amb reserva prèvia
Direcció: Plaça de la Vila, 2 EL PRAT DE LLOBREGAT
Facebook
Tel. 93 379 95 06
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.