Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

05 Brot

Tajine de Pota Blava amb carbassa i coliflor

Aperitiu Gotet de cremós de calçots amb romesco i ametlles
Primer Carxofa Prat amb pernil i planxat d’ou feliç sobre crêpe de fajol amb paté de Carxofa Prat “es im-perfect”
Segon Tajine de Pota blava amb carbassa i coliflor acompanyat de couscous
Postre Crumble de poma i ruibarbre amb la granola de llavors O Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Bivac Blanc (Celler Masia Can Tutusaus) · Nuet Negre (ecològics) (Celler Masia Can Tutusaus)

Preu: 28€ IVA inclòs


Ingredients: 

Pota Blava, cebes escalunyes, coriandre, tomàquet, ras el hanout, comí, cúrcuma, brou de pollastre, carbassa a daus grans, coliflor a florets, cigrons cuits, cullerades d’ametlles torrades laminàdes, i una cullerada de mel.

Elaboració: 

Dorar les cuixes salpebrades en oli d’oliva. Reservar. En el mateix oli fer un sofregit d’escalunya i meitat del coriandre picat. Afegir les espècies, el tomàquet rallat i deixar sofregir uns 5 min més. Afegir el Pota Blava resevat i el brou. Fer xup xup tapat uns 15 min. Afegir la carbassa i la coliflor i coure a foc baix tapat uns 10 min més. Per acabar hi afegim els cigrons, donem dues voltes i decorem amb ametlles i fulles de coriandre.

02

Xefs: AINA MARTÍN i SVITLANA BOROVSKA
Horari: Dissabte i diumenge de 13:30 a 16:30h. Sota reserva
Direcció: c. Àngel Guimerà 1 SANT JUST DESVERN
Tel. 633173335
Facebook
Instagram
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: brot.cat