Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

04 Bouquet Restaurant. Hotel Hesperia Tower.

Terrina de Pota Blava marinada al Porto amb foie i festucs torrats

Aperitiu Crema de plàtan, pebrot escalivat i cibulet
Primer Terrina de Pota Blava marinada al Porto amb foie i festucs torrats
Segon Coca de Carxofa Prat amb llagostins i poma àcida
Postre Mondarina (xocolata, ametlles i mandarina)
Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Rebels de batea Blanc · Atrium Merlot Negre (Celler Miguel Torres)

Preu: 40€ IVA inclòs


Ingredients: 

Papada de porc, Pota blava desossada, fetge d’ànec, brandi, oporto, ous, pa, llet per a mullar el pa, sal, pebre, festucs, avellanes

Elaboració: 

Forrar moldes amb creperina. Picar les carns i incorporar la resta d’ingredients. Introduïm al forn pres calfat 180 ºC. Bany maria i deixem 90 minuts, ho trèiem i deixem refredar.

02

Xef: FERNANDO VILLAR
Horari: De dilluns a diumenge de 13:30 a 16 h.
Direcció: Gran Vía 144, 08907 L’HOSPITALET DE LLOBREGAT
Tel. 93 413 50 00
Facebook
Twitter
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: www.restaurantbouquet.com