Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

02. Axarquia Restaurant

Pota Blava, gamba, coco i blat de moro

Aperitiu Lingot de paté de perdiu de caça al brandi
Entrant Raviolis de foie i Carxofa Prat en brou d’escudella
Primer Arròs cremós de favetes del Parc Agrari del Baix Llobregat i sípia al safrà
Segon Pota Blava, gamba, coco i blat de moro
Postre Torrija de Baileys
Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Miquel Jané Blanc (Celler Cal Costas) · Miquel Jané Sirah Negre (Celler Cal Costas)

Preu: 39€ IVA inclòs


Ingredients: 

Pota Blava, gambes, ceba, tomàquet, pastanaga, api, llet de coco, blat de moro.

Elaboració: 

Desossem el Pota Blava, i amb els ossos farem un brou juntament amb les verdures. Courem el Pota Blava al buit i després ho hidratarem amb el suc perquè no quedi sec. Amb el suc farem un altre brou amb caps de gambes per després acabar el plat.

02

Xef: Xef TOMÁS RODRÍGUEZ
Horari: Divendres de 20.30 a 22.30h • Dissabte de 13.30 a 15.30 h i de 20.30 a 22.30h • Diumenge de 13.30 a 15.30
Facebook
Twitter
Instagram
Direcció: C. Jaume Casanovas, 6 EL PRAT DE LLOBREGAT
Tel. 931 813 230
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: axarquiarestaurant.com