Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

01. Anhel Restaurant

Carxofa Prat amb cloïsses

Aperitiu Encenalls de Carxofa Prat amb pernil ibèric
Primer Pota Blava rostit amb Carxofa Prat O Tronc de lluç rostit amb Carxofa Prat
Segon Carxofa Prat amb cloïsses
Postre Bombons de Carxofa Prat
Beguda Moritz · Vins DO Penedès: Natura - Blanc Ecològic (Bodegues Pinord) · Natura Negre Ecològic (Bodegues Pinord)

Preu: 28€ IVA inclòs


Ingredients: 

Carxofa Prat, cloïsses, farina, ceba, all, julivert, AOVE, sal, pebre, aigua i suc de llimona.

Elaboració: 

Posar les cloïsses amb aigua freda i sal. Pelar les carxofes i tallar-les en quarts i reservar-les. Picar la ceba, laminar l’all i picar el julivert. En una cassola posar l’oli i sofregir la ceba i l’all, quan siguin sofregits afegir-hi la farina i coure-la una mica. Incorporar les carxofes, salpebrar, cobrir amb aigua i coure fins que siguin tendres, al final de la cocció s’incorporen les cloïsses i el julivert picat, corregir de sal si cal. Quan s’obrin les cloïsses emplatar.

01

Xef: JOAN CAMPANYÀ
Horari: Dimarts a divendres de 13 a 15:30h · Dissabte i diumenge de 13:30 a 15:30h · Nits grups per encàrrec
Facebook
Instagram
Direcció: Rambla Salvador Lluch, 19 GAVÀ
Tel. 93.463.77.50
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: anhelrestaurant.cat