Catalan English Spanish

pollo home

L’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) torna a organitzar el Març Gastronòmic, les jornades gastronòmiques del Pota blava i la Carxofa Prat,
que donen l’oportunitat de degustar menús elaborats amb Pota blava i Carxofa Prat a vint restaurants del Prat,
Molins de Rei, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i Berlín.

LLEGIR MÉS

Els Protagonistes de les jornades

El Pota Blava es cria a l’aire lliure i se li dóna una alimentació ecològica a base de productes naturals (blat de moro, pa amb segó i verd). La Carxofa Prat, amb gairebé 100 anys d’història, és la reina dels cultius del Delta central i assoleix un mateix sabor i paladar de gran qualitat.

Sobre els productes

Participants

19. This & That Co.

Calamarata farcida de Pota blava amb salsa de tòfona negra i germinats.

18. Sinfonía

Trilogia pratenca: cub de Carxofa Prat i pernil ibèric, Carxofa Prat amb pop i sal fumada, perla de guacamole amb gamba i “nachos” .

17. Rústic & Co

Carxofa Prat amb all-i-oli ibèric amb mini amanida.

16. Casa Guijarro

Pota blava amb llagostins.

15. Restaurant L’Àpat

Raviolis de Carxofa Prat amb vinagreta de fruita seca.

14. Ona nuit

Rodó de Pota blava, botifarra ecològica d´en Genís i trompetes de la mort.

13. Mesón El Cortijo

Pota blava Terra Nostra.

12. Marimorena

“Tiramisú” de Carxofa Prat, Pota Blava i botifarra del perol.

11. Major Trenta sis restaurant

Tataki de Pota blava.

10. La Lluna en un cove

Caneló de Carxofa Prat i botifarra negra amb xips de Carxofa.

09. Hotel Porta Fira

Crema de Carxofa Prat, cruixent de cap i pota, mascarpone i pa bufat 

08. Hotel Hesperia Tower

Pota blava farcit de mató i trompetes de la mort.

07. Follia

Pota blava amb gírgoles de castanyer.

06. El Racó d'Espratta

Pota blava rostit amb rovellons i pastanaga.

05. Delta Restaurant

Tres colors de Pota blava amb parmentier de patata.

04. Cèntric GastroBar

Fideuà de Pota blava i Carxofa Prat.

03. Cafeteria La Vila

Caneló de Pota blava rostit i Carxofa Prat.

02. Bar Oeste

Pota blava rostit a l’antiga amb pasta arrissada amb cirerols a les herbes .

01. Axarquía

Pota blava en pepitoria.

Ubicació

paco perez padriPaco Pérez, padrí de les jornades

"Utilitzar productes de temporada i de proximitat és part de la meva filosofia, tant al meu restaurant Miramar com en els altres que regento. Fer-ho en els meus restaurants de Berlín, 5 i Casual, a part de reflectir la meva filosofia, ho veig encara més com una obligació i un honor."

Paco Pérez, padrí del Març Gastronòmic 2016. 

LLEGIR MÉS

moritzCarxofes & Pota Blava
& Cerveses Moritz

 

L’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) torna a organitzar el Març Gastronòmic, les jornades gastronòmiques del Pota blava i la Carxofa Prat, que donen l’oportunitat de degustar menús elaborats amb Pota blava i Carxofa Prat a vint restaurants del Prat, Molins de Rei, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i Berlín. 

En l’edició 2016 podràs gaudir dels menús gastronòmics amb cerveses Moritz.

 

issuu logo 270x180

 Consulta aquí la guia amb tots els establiments.

 

 

logos 2016 web